samadhana-living-room-through-to-dining-room

Villa layout

Upon entering Villa Samadhana’s traditional Balinese gateway, the grandeur of this magnificent property is immediately apparent. From here, a wooden bridge traverses a large lotus pond overlooking the manicured sprawling lawns that extend all the way up to the main house.

To the left of the lotus pond rests a self-contained two-bedroom guesthouse with lounge and equipped kitchen. The principal residence, located to the rear of the property, features a master suite with ocean views, TV lounge, kitchen, two guest rooms and a large open living and dining pavilion that looks out onto the rolling lawns.

A separate entertainment pavilion with an outdoor dining terrace sits next to the 25-metre pool, offering great views of the ocean across the neighbouring rice fields.